Thursday, June 21, 2018

The Sweetest Quotes [ Story ]


Yuhuuuuu, it's been a long time for me to write this. actually yesterday i has sitting on chair and opened the computer, but my handphone being busy so i'm getting ignoring for what will i do haha. and now, i just wanted to write something about Quotes. Maybe i has been told you if i don't like a Quotes if they had a some love element or somethng lke tht. I just can save and accept them if that Quotes made by Quran. and now, i don't know what happen for me now but i feels angry, so i using english to defuse this feels.

Tuesday, June 19, 2018

Comeback Trouble + Playlist June 2018


Heyyooo.. Eh Assalamualaikum, finally aku kembaliiii, setelah sekian lama ga buka blog muehehe. So karena disini banyak banget yang menurut aku mau aku posting, dan setelah lihat di CBOX kak Lianty sama Lalisa tanya tentang Playlist, Jeongmal mian kemaren aku masih pake playlist yang sama. Dan setelah ku pikir pikir lagi, mumpung masih tanggal 6 aku bakal post tentang Playlist bulan ini dan cerita tentang Comeback dua grup ini. Kebanyakan tentang BTS yaw, karena lagi gak mood sama Wanna One hehe.

Tuesday, May 29, 2018

Berbahasa [ History of Mine ]


Hai cemuanyah cecan satu ini kembali ^v^ Jadi beberapa hari atau lebih tepatnya akhir akhir ini keluargaku kedatangan tamu dari sesama Komunitas Homeschooling. dan some of they asked me "Kegiatannya di rumah ngapain?" dan sure agak gelagapan karena jujur aku sering tidur #TidurForLyfeu dan jujur aku gamau mereka Hopeless "WHAT?!" kan ga lucu wkwk. Dan aku sendiri menantang diri yang pelupa ini untuk belajar bahasa. biar lebih WOW gitu hahaha

Wednesday, May 16, 2018

Ramadhan Kareem [ Goals! ]


Hae semuanyaaa ((╬ಠิ﹏ಠิ)) Selamat menunaikan ibadah puasa bagi yang melaksanakan yaaa hehe^^ Semoga allah merahmati dan meridhoi amalan kita semua di bulan ini amiin ʕ •̀ o •́ ʔ . Well post hari ini bertema Ramadhan, maaf bagi yang non islam jika menggangu (⑉・̆⌓・̆⑉)


Saturday, May 12, 2018

6 Fun Fact About Me [ The Author ]


Guten Morgen! In this Sunny days i'll give y'all a some Fun Fact about me. Maybe i ever wrote i would lose that but the Freak fact i would'nt lose that hahaha. sorry if my grammar is so bad guys, i just still the baby for now so please act like you look me as cute baby kkkkk. ok it's sound bad if i spending my time on this paragraf. well i won't, so let's go!~

 

THE LAST GALAXY Template by Ipietoon Cute Blog Design