Saturday, September 1, 2018

About Roleplayer


Yap! So after doing these messy days i'll write something about Roleplayer and around that thing. Obviously, i'm an ex-roleplayer and it's clear i know all about that, between real and fake love with the fake world. 99.9% people fail in this games. Like in the firstly we claim "i won't use real feels" but at last we failed. Stop it now if you feels like "whatever, it's simply". NO! It's not simply to just ended the games, but depends on you, this games may ultimately becoming unstopabble.


Friday, August 24, 2018

My Night Skincare Routine


Yuhooooo, finally i'm back. Actually iT was sad bcz nO one caRes;) Firstly, i will use English for this entry and idk for later. bcs i see some visiters cannot understanding indonesian even though they're Malaysian TT So i just choose the way where all visiters can read and understand what i talk anymore. Buttttt, just say sorry if my grammar was so bad, the badly. hope u always understand me :)))

Monday, August 20, 2018

My Morning Skincare Routine


Finally aku kembali! Ya meskipun sekarang aku ragu blogger lain masih pada aktif atau bahkan udah sepi banget. Tapi gapapa lah, yang penting hasrat untuk post entry baru di blogger udah kesampaian muehehehe. Ya karena aku suka banget sekarang pake Skincare karena sebulan yang lalu sejak ikut project dan kulit mukaku berubah kusam dan makin sensitif. eh keterusan sampe sekarang wgwg. Apalagi untuk kulit sensitif butuh uang banyak dan lebih daripada kulit biasa atau normal.

Friday, July 27, 2018

MY SKIN AND THE PROBLEM [ ON REVISI ]


"Waaaah, Tasya item ya sekarang! Suka deeh hihihiii.." WTH seneng diatas penderitaan orang gini dund rasanya :" Setelah 3 minggu full tiap hari keluar, gak jarang dong sekarang kalo ketemu orang "Eh ko iteman" "Cie udah ga kaya mochi" what theeee... Rasanya ingin berkata kasar saja ku kalo beginiii T-T DANNNNNNNN parahnya lagi aku baru aja sadar kalo selama ini keluar gapernah yang namanya pake Sunscreen. Oq saia terbang dibilang makin hitam, diriku lelah, it's tiring :))))

Sunday, July 22, 2018

AIESEC - REFORM [ ACTIVITY ]


Heyyooooo manteman! Finally aku kembali ke dunia Blogger ini. Aku terhura ternyata banyak yang merindukan saia huhu /Plak Oke, jadi sekarang aku mau cerita, hal yang bikin aku jadi bikin tambah sibuk, gabisa maenan komputer, gabisa stalk stalk oppa oppa Koreya TT Sederhana, cuma ikut kegiatan kampus yang namanya AIESEC. Buset males banget w nulisnya, uda pokonya read more aja deh ah wkwk :>

 

About Random Memories Template by Ipietoon Cute Blog Design